Reiki en meer... Energie!

Reiki behandelingen geven energie en veelal ook een gevoel van balans. Je hoeft er niet ‘open’ voor te staan zoals weleens gedacht wordt. De meeste mensen ervaren een prettig, ontspannen en opgeruimd gevoel tijdens en/of na de behandeling.

Tijdens een Reiki-behandeling maak ik meestal ook gebruik van andere energetische behandelvormen, zoals Therapeutic Touch, Holistic Pulsing en Magnetiseren. Een behandeling duurt een uur en je ligt hierbij gekleed op een behandeltafel.

Therapeutic Touch bied ik ook los aan als korte verfrissende of juist ontspannende behandeling. Deze behandeling duurt slechts een kwartier en is voor iedereen geschikt; als 'tussendoortje' voor allerlei kleine klachten, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen die onrustig, over vermoeid en/of bang zijn.

Behandelingen kunnen eenmalig, af en toe of juist met regelmaat gegeven worden. Dat is geheel afhankelijk van je behoefte en persoonlijke situatie. Onze eerste ontmoeting richt zich op kennismaking en verduidelijking. Een behandeling kan vervolgens aansluitend gegeven worden.

Ook bestaat de mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding waarbij energetische behandeling een onderdeel vormt. Lees meer bij 'Lichter Leven'.