Wie ben ik en wat is mijn missie?Hallo, ik ben dus Desirée ofwel Dees. Geboren in 1969 in Breda en in 2007 verhuisd naar Zierikzee. Hier leef ik samen met mijn Geliefde maatjes: hond Axel en kat James. En verder schuift mijn Geliefde maatje Hans ook regelmatig bij ons aan.

Van jongs af aan voelde ik me sterk verbonden met de natuur en bracht ik, naast mijn leven in Breda, ook veel tijd door op Schouwen-Duiveland. Aan zee of in het bos kon ik me herinneren dat wij eigenlijk prachtige Liefdevolle spirituele wezens zijn...Goddelijk! En dat we hier op aarde, in een menselijk lichaam, allemaal 'ons eigen ding' komen doen. We bestaan oorspronkelijk uit een volmaakt lichtlichaam, een krachtige geest en een eeuwige ziel. En we zijn energetisch allemaal verbonden met elkaar en met alles om ons heen. Als jong kind leerde ik dat heel duidelijk voelen en zien. Zowel hier op aarde als in andere sferen. Dat was enerzijds prachtig om te ervaren, maar anderzijds heel lastig omdat ik er verder niet zoveel mee kon.

Waar ik wél iets mee kon, was met het volgen van een inwendige stem die riep dat ik 'Zuster' wilde worden. Daarna kon ik me gaan richten op allerlei complementaire vormen van zorgverlening en meer begrijpen van wie ik was en met welke missie ik op aarde ben gekomen. In de loop van de jaren ontwikkelde ik me als allround holistisch verpleegkundige en raakte ik steeds verder thuis in de natuurgeneeskunde.

Mijn praktijk is ontstaan vanuit dat holistische en natuurgeneeskundige principe en staat voor meer Energie, Balans en Bewustwording.

Mijn kennis en ervaring ligt in allerlei werkvelden/functies binnen de gezondheidszorg en de laatste tijd richt ik me ook steeds meer op dieren.

Mijn missie is om jou, mens of dier, door de juiste toevoegingen, weer in contact te brengen met je ware zelf: naar jouw eigen missie en naar jouw eigen recept voor een zo Gezond mogelijk, Gelukkig en Vrij leven hier op aarde!

Daar heb ik heel veel Liefde, handen vol energie, natuurlijke middelen, vertalingen en allerlei oefeningen voor. En verder heb ik zelf gewoon ook veel gestoeid met allerlei levensitems. En oefening baart kunst...

Op de rest van mijn site kun je lezen wat ik je van daaruit zou kunnen aanreiken!


Wees welkom en warme groet,

Dees