Wie ben ik en wat is mijn missie?

Hallo, ik ben dus Desirée ofwel Deesje. Geboren in 1969 in Breda en in 2007 verhuisd naar Zierikzee. Van jongs af aan voelde ik me sterk verbonden met de natuur. Aan zee of in het bos kon ik me herinneren dat wij prachtige Liefdevolle spirituele wezens zijn. En dat we hier op aarde, in een menselijk lichaam, allemaal 'ons eigen ding' komen doen. Dat we oorspronkelijk bestaan uit een volmaakt lichtlichaam, een krachtige geest en een eeuwige ziel. En dat alles in en om ons heen met elkaar verbonden is in energie. In de natuur leerde ik die energie duidelijker voelen en zien, zowel inwendig als uitwendig. Zowel hier op aarde als in andere sferen. Dat was enerzijds prachtig om te ervaren, maar anderzijds heel lastig omdat ik er verder niet zoveel mee kon.

Waar ik wél iets mee kon, was met het volgen van een inwendige stem die riep dat ik zuster wilde worden. Daarna kon ik me gaan richten op allerlei complementaire vormen van zorgverlening en meer begrijpen van wie ik was en wat ik wilde uitdragen. In de loop van de jaren ontwikkelde ik me als allround holistisch verpleegkundige en sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer in de zorg. In mijn privéleven kreeg ik vele uitdagingen op mijn pad. Dit heeft gemaakt dat ik met vallen en opstaan kon worden wie ik nu ben: een compleet mens met een enorme berg levenswijsheid die ik graag wil delen.

De laatste tijd richt ik me zoveel mogelijk op mijn praktijk voor meer Energie, Balans en Bewustwording voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Juist in deze tijd krijgen we een kans om steeds meer bij onszelf stil te staan.

Mijn missie is om jou, door de juiste toevoegingen, weer in contact te brengen met jezelf. Zodat ook jij je weer gaat herinneren hoe prachtig en krachtig je van nature bent. Want als je leeft vanuit een ruimer bewustzijn, zoals een kind, ga je pas ontdekken hoeveel je zelf kunt creëren!

Daar heb ik allerlei gereedschap voor. Op de rest van mijn site kun je hier van alles over lezen!


Wees welkom en warme groet,

Deesje