Wie ben ik en wat is mijn missie?Hallo, ik ben dus Desirée ofwel Deesje. Geboren in 1969 in Breda en in 2007 verhuisd naar Zierikzee. Van jongs af aan voelde ik me sterk verbonden met de natuur. Aan zee of in het bos kon ik me herinneren dat wij prachtige Liefdevolle spirituele wezens zijn...Goddelijk! En dat we hier op aarde, in een menselijk lichaam, allemaal 'ons eigen ding' komen doen. We bestaan oorspronkelijk uit een volmaakt lichtlichaam, een krachtige geest en een eeuwige ziel. Alles in en om ons heen is met elkaar verbonden in energie. Als jong kind leerde ik dat heel duidelijk voelen en zien, zowel inwendig als uitwendig. Zowel hier op aarde als in andere sferen. Dat was enerzijds prachtig om te ervaren, maar anderzijds heel lastig omdat ik er verder niet zoveel mee kon.

Waar ik wél iets mee kon, was met het volgen van een inwendige stem die riep dat ik zuster wilde worden. Daarna kon ik me gaan richten op allerlei complementaire vormen van zorgverlening en meer begrijpen van wie ik was en met welke missie ik op aarde ben gekomen. In de loop van de jaren ontwikkelde ik me als allround holistisch verpleegkundige. Mijn kennis en ervaring ligt in allerlei werkvelden en functies binnen de gezondheidszorg. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer op het gebied van (complementaire) zorg en daarnaast werk ik ook graag samen met kinderen en dieren.

Zowel binnen mijn werk als binnen mijn privéleven kreeg ik vele uitdagingen op mijn pad. Dit heeft gemaakt dat ik met vallen en opstaan kon worden wie ik nu ben: Deesje's Reik!

Mijn praktijk staat voor meer Energie, Balans en Bewustwording voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Mijn missie is om jou, door de juiste toevoegingen, weer in contact te brengen met je ware zelf en naar jouw eigen recept voor een zo gezond mogelijk, gelukkig en vrij leven!

Daar heb ik handen vol energie, natuurlijke middelen, vertalingen en allerlei oefeningen voor. Op de rest van mijn site kun je hier van alles over lezen!


Wees welkom en warme groet,

Deesje