Dieren


Dieren kunnen een heel bijzondere plaats in nemen tijdens ons bestaan: ze geven onvoorwaardelijke vriendschap en blijven over het algemeen zeer graag een leven lang loyaal en trouw aan 'hun mens'. Daarnaast zijn dieren, net als kleine kinderen en allerlei mensen die een 'regulier etiket' dragen, zeer hoog gevoelig en spiegelen ze vanuit hun pure gedrag belangrijke aandachtspunten voor zichzelf en voor ons/onze gezamenlijke leefomgeving.

Soms heeft een dier veel lading te verwerken of te dragen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een nare ervaring, verhuizing of gezinsuitbreiding. Het dier kan hierdoor allerlei gedragsproblemen en/of ziekte ontwikkelen. Energetische behandeling, Bach bloesem remedies en/of andere natuurlijke middelen kunnen een enorme ondersteuning geven tijdens zo'n periode.

Daarnaast kan het zijn dat het dier jou iets te vertellen heeft en kan ik helpen om de boodschap naar jou toe te vertalen. Ik werk hierbij graag samen met mijn hond Axel en kat Mr. James. Zij kunnen verbindend en verbeeldend werken tijdens een consult.