Energiecoach

Mijn leven draait om het geven van zorg. Behalve dat ik een baan heb in de reguliere zorg kun je mij ook inschakelen als energiecoach. Zeker als jij je energieker wilt voelen, is dat laatste zeer verstandig.

Ik ben er voor iedereen die daar behoefte aan heeft

Zoals gezegd combineer ik mijn werk in de reguliere zorg met mijn rol als coach in de aanvullende zorg. Die combinatie gaat me prima af. Beide takken van de zorg zijn ook uitstekend met elkaar te combineren. In mijn praktijk voor aanvullende zorg en als energiecoach richt ik me op het zorgen dat klanten zich energieker voelen. Dat er weer balans is en dat jij je van je energie bewust wordt. Ik ben er als energiecoach voor iedereen die daar behoefte aan heeft. En dat ongeacht de levensfase waarin jij je bevindt.

Iedereen is welkom bij mij in mijn rol als energiecoach

Bij mij als energiecoach is iedereen welkom voor een reiki behandeling en voor andere behandelingen die zorgen voor extra energie. Ik pas onder meer Bach Bloesem Remedies toe en bied je andere geestelijke en lichamelijke oefeningen aan. Daarnaast kan ik je als energiecoach allerlei tips en trucs aanbieden waardoor je met meer energie en vooral ook lichter door het leven gaat.

Ik ben ook actief als kindertolk

Behalve als energiecoach ben ik sinds 2019 ook geregistreerd kindertolk namens PresentChild. Ik kan kinderen die te maken hebben met probleemgedrag en/of met ziekte erg goed helpen. Vaak ligt er onder dat gedrag of de ziekte een heldere boodschap voor de ouders verscholen. Als kindertolk begeleid ik eveneens ouders die vastlopen en die moeite hebben met het opvoeden van hun kinderen. Kinderen die wat extra aandacht vragen kan ik op die manier ook prima begeleiden in alle verschillende levensfases.

Ik geniet van mijn werk in de zorg en combineer reguliere met aanvullende zorg

Ik geniet van mijn werk in de zorg en weet de reguliere zorg prima te combineren met de aanvullende zorg. Maak dus een afspraak als je je energieker wilt voelen en graag een reiki behandeling wenst. Dat geldt ook als je gebruik wilt maken van de Bach Bloesem Remedies en als jij je eigen leven wat lichter wilt maken. Ik ben er daarnaast voor zowel ouders als kinderen die problemen hebben of die gewoon wat meer energie willen ervaren. Ik ben er zoals gezegd voor iedereen en dus zeker ook voor jou en jouw kinderen.

Energiecoach