Ervaringen

Reiki

Een aantal maanden terug heb ik een geweldige ervaring gehad bij Deesje's Reik! Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen door Dees, ze stelde me gelijk op het gemak en vertelde me wat de behandeling inhield. Toen mocht ik op de behandeltafel gaan liggen, eerst op mijn rug, werd er een deuntje aangezet en werd me verteld om mezelf helemaal over te geven aan mijn gevoel. Eerst vond ik het een beetje spannend maar na een minuut werd ik al helemaal zen.

Voor de behandeling was ik al een aantal weken best gespannen en daarom had ik gekozen om deze behandeling te doen. Wat mijn bijzondere ervaring hieraan was, is dat ik me vooraf niet zoveel van vroeger herinnerde maar tijdens de behandeling schoot het een na het ander in mijn gedachten. De gedachten gingen ver terug naar leuke uitstapjes met mijn ouders en broers naar campings. Ook wist ik hoe mijn ouderlijk huis eruit zag en wist alles zo op te noemen, zelfs het verschrikkelijke tapijt wat in mijn slaapkamer lag. Dat gevoel gaf me heel veel vreugde en zorgde ervoor dat ik helemaal zen en heel gelukkig werd. Na de behandeling voelde ik die vreugde enorm en was heel erg blij!

De behandeling van Deesje's Reik! is voor iedereen aan te raden. Ik heb het als fantastisch ervaren en is zeker een aanrader! Een dikke 5 sterren :)

Groetjes Martijn, 25 jaar


Lichter leven

Persoonlijke begeleiding op maat waarbij jij centraal staat, dat is hoe ik de begeleiding van Desirée heb ervaren. Door de Reiki behandelingen kreeg ik meer ontspanning en energie. Daarnaast is Desirée mij gaan coachen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Ze speelde in op situaties en gebeurtenissen waar ik tegenaan liep en gaf fijne tips en tricks. Dankjewel voor je hulp!

Anoniem, 16 jaar


Reiki, Bachbloesems en Kindertolk

Ik kom al een aantal jaar bij Dees in de praktijk. Je wordt heel fijn ontvangen. Ik ben begonnen met Reiki. Tijdens de behandeling is er fijne muziek en geur op de achtergrond, je wordt helemaal zen en na de Reiki voel je je zo goed. Tijdens mijn burn-out en mijn zwangerschappen had ik er ook veel baat bij. Als extra ondersteuning heb ik ook Bachbloesems geprobeerd, speciaal op maat gemaakt. Hier had ik ook veel baat bij. Sinds kort ben ik begonnen met kindertolken bij Dees. Ik ben nog niet helemaal klaar maar merk aan ons gezin dat het nu al helpt. Het is ook heel mooi om dit samen te doen en het is heel leerzaam! Ik zou zeggen: maak een afspraak en ervaar deze ervaringen.

Liefs, Nathalie, 30 jaar


Reiki

Als ik een Reiki behandeling krijg kom ik helemaal tot rust. Ik voel me helemaal ontspannen en ik kan beter in slaap komen. Ik ben er zeer tevreden over en raad het anderen aan.

Jo, 81 jaar


Kindertolk

Ik ben terechtgekomen bij Dees, omdat zij met de opleiding tot kindertolk bezig was en ik zelf met een studie bezig was en in die periode met name met mijn oudste dochter botste. Zij was 7 jaar en zei dat ik door het verder gaan leren nooit thuis was, vond dat ik meer liefde gaf aan haar broertje en ik voelde me erg schuldig en verdrietig naar haar. Dees stelde mij vragen waardoor de kern van het verhaal snel duidelijk was. Alleen het beantwoorden van de vragen gaf al duidelijk aan waar het botste en ieder zijn gevoelens hierbij. Wat prettig was dat Dees luisterde zonder oordeel te hebben. Zij is vervolgens met mijn verhaal aan de slag gegaan en toen we een afspraak hadden om alles door te spreken is er een wereld voor me open gegaan. Aan de hand van matroesjka poppetjes heeft Dees in alle rust uitgelegd wat alle delen in mijzelf aangaven en dat mijn dochter dit alles spiegelde. Ik kon hierna werken aan mijn groei en hetgeen wat naar voren kwam, het kindsdeel in mij, mocht geheeld worden. Ik heb meteen ervaren wat een effect dit had op de relatie tussen mijn dochter en mij, zo ook begrip van mij naar haar om wat ze mij mag laten zien in het leven. Ik heb er nog veel profijt van en denk vaak als er met de kinderen thuis een terugkerend thema is: wat wil dit mij zeggen. Duizendmaal dank lieve Dees!!

Nathasja, 36 jaar


Reiki

Om helemaal tot rust te komen is een afspraak maken een must. Dit is te variëren van rust nodig in je denken, tot een specifiek doel of pijnlijk punt in je lichaam. Door de behandeling kan alles in je lichaam (en erbuiten) weer stromen. Met een behoorlijk pijnlijke schouder ben ik behandeld en tijdens de behandeling voelde ik al het verschil in mijn lichaam. En die nacht heb ik voor het eerst in weken weer geslapen op mijn zij zonder telkens wakker worden door de pijn die ik ervaarde. Nu blijf ik steeds een behandeling doen omdat het me rust en tegelijkertijd helderheid en energie geeft. Ik raad het iedereen aan.

Nathasja, 36 jaar