Kindertolk

Naast mijn baan in de reguliere zorg ben ik ook actief als life coach in Zeeland. Deze aanvullende zorg laat zich prima combineren met mijn baan in de reguliere zorg. Als life coach in Zeeland ben ik ook erkend kindertolk. Iedereen die meer energie wil ervaren doet er verstandig aan om een beroep op één van mijn diensten te doen.

Vanaf 2019 officieel geregistreerd kindertolk!

Ik ben vanaf 2019 officieel geregistreerd kindertolk via PresentChild. Als kindertolk kan ik kinderen helpen als er sprake is van herhaald probleemgedrag of als je te maken hebt met zieke kinderen. Achter zowel probleemgedrag of ziekte kan zomaar een boodschap voor ouders verscholen zitten. Ik kan, als kindertolk, ouders begeleiden die moeite hebben met het opvoeden van hun kind. Als kindertolk zorg ik eveneens voor de begeleiding van kinderen en dat gedurende de verschillende levensfases die de kinderen doorlopen.

Ik ben er voor iedereen die behoefte heeft aan lichter leven of die meer energie wil voelen

Je kunt bij mij, als kindertolk, terecht voor onder meer reiki, Bachbloesem, bewustwording en coaching. Ik richt me in mijn praktijk voor aanvullende zorg, vooral op energie, balans en bewustwording. Dat doe ik voor iedereen die daar nadrukkelijk de behoefte aan heeft. Verder kan ik ook vanuit mijn hoedanigheid, als life coach in Zeeland, zowel de ouders als de kinderen begeleiden tijdens de verschillende periodes in hun leven.

Ik bied je eveneens allerlei lichamelijke en geestelijke oefeningen aan

Ik sta bekend om mijn energie behandelingen die ik ook aan jou kan bieden. Ik maak daarbij gebruik van onder meer reiki, de Bach Bloesem Remedies en lichamelijke en geestelijke oefeningen. Ik kan je daarnaast allerlei tips en trucs aanbieden. Het doel daarvan is om vooral lichter door het leven te kunnen gaan. Nu ik mijn baan in de reguliere zorg onder meer combineer met mijn werk als kindertolk kan ik niet anders concluderen dan dat dit prima met elkaar te combineren is. Daarom durf ik ondertussen gerust te zeggen dat iedereen welkom is in Zeeland voor reiki en vooral voor meer energie, wanneer je gebruik wilt maken van Bach Bloesems Remedies en als je lichter wilt leven. Daarnaast ben ik, zoals gesteld, specialist in het begeleiden van zowel ouders en kinderen. Aarzel dus niet en neem, als jij ook meer energie wilt voelen, snel contact met mij op. Ik kan jou ook prima helpen namelijk. Maak er gebruik van!

Kindertolk