Life Coach Zeeland

Behalve dat ik een allround verpleegkundige van beroep ben, kun je mij ook prima inschakelen als life coach in Zeeland. Ik bied dus aanvullende zorg naast mijn baan in de reguliere zorg en dat laat zich prima combineren. In beide gevallen probeer ik mensen te helpen en dat op een zeer breed vlak.

Ik ben er voor iedereen die daar behoefte aan heeft

Ik run, naast mijn werk in de reguliere zorg, een praktijk voor aanvullende zorg. Ik richt me daarbij vooral op meer energie, op het bereiken van meer balans en bewustwording. Ik bied daarbij mijn diensten aan iedereen, iedereen die daar echt behoefte aan heeft. Verder begeleid ik ouders en kinderen en dat gedurende de verschillende levensfases. Ook betreft mijn werk als life coach in Zeeland ben ik zeer allround.

Je kunt terecht voor reiki en andere energiebehandelingen bij mij, als life coach, in Zeeland

Als life coach in Zeeland kan iedereen een beroep op mij doen. Je kunt bij mij terecht voor reiki en voor andere energie behandelingen waaronder de bekende Bach Bloesem Remedies, lichamelijke en geestelijke oefeningen. Daarnaast kan ik iedereen handige tips en trucs aanbieden. Dit om vooral wat lichter door het leven te gaan.

Sinds 2019 geregistreerd als kindertolk via PresentChild

Naast mijn werk als life coach in Zeeland ben ik sinds 2019 ook officieel geregistreerd kindertolk, iets wat ik uitvoer via PresentChild. Wanneer er sprake is van herhaald probleemgedrag of als er sprake is van ziekte, dan draagt mijn coaching vaak bij aan een heldere en een mooie boodschap voor de ouders van het kind. Ik begeleid als kindertolk ouders die opvoeden, maar dit lastig vinden. Ik bied daarnaast begeleiding voor kinderen die wel wat extra aandacht verdienen gedurende de verschillende levensfases die ze doorlopen.

Ik kan je als life coach in Zeeland, als kindertolk en als energiecoach prima van dienst zijn

Zoals gezegd laat mijn werk als life coach in Zeeland zich uitstekend combineren met mijn werk als allround verpleegkundige. Om die reden kan iedereen bij mij terecht voor reiki om zo meer energie te gaan ervaren, voor Bach Bloesem Remedies, om lichter te leren leven en voor de begeleiding van ouder en kind. Ik kan je, als life coach in Zeeland, als kindertolk en als energiecoach meer dan goed van dienst zijn namelijk. Aarzel dus niet en doe een beroep op mijn diensten. Zoals gezegd kan ik in verschillende levensfases veel voor iedereen betekenen.

Life coach Zeeland