Reiki en meer... Energie!

Reiki is het doorgeven van universele levensenergie en werkt via handopleggingen. Door mijn aanraking wordt jouw lijf als het ware ingeplugd op een onuitputtelijk stroomnetwerk.

De behandelingen geven energie en veelal ook een gevoel van rust en balans. Daarnaast kan het verdriet, angst en pijn verlichten en allerlei inzichten geven. Reiki brengt je, soms al heel snel, maar zeer zeker na een aantal behandelingen, waar je hoort te zijn: In verbinding met je Hart = Liefde = Zelfheling!

Tijdens een Reiki-behandeling maak ik meestal ook gebruik van andere energetische behandelvormen, zoals Therapeutic Touch, Holistic Pulsing, Magnetiseren. Daarnaast werk ik met Edelstenen en Klankschalen. Hoe de sessie verloopt is geheel afhankelijk van wat ik voel tijdens het behandelen.

Een behandeling duurt een uur en je ligt hierbij gekleed op een behandeltafel.

Therapeutic Touch bied ik ook als losse behandeling. Deze behandeling wordt zittend gegeven, duurt slechts een kwartier en is daardoor bijv. heel geschikt voor ouderen, kinderen en dieren. Maar tevens voor iedereen die even een extra energie-boost kan gebruiken. Ook bij vrij plotselinge lichamelijke en/of geestelijke klachten, zoals pijn, jeuk, angst, overprikkeling enz. is TT prima inzetbaar.

Energiebehandelingen kunnen eenmalig, af en toe of juist met regelmaat ter onderhoud gegeven worden. Dat is geheel afhankelijk van je behoefte en persoonlijke situatie. Soms is behandeling op afstand ook mogelijk.

Onze eerste ontmoeting richt zich op kennismaking en verduidelijking. De behandeling kan vervolgens aansluitend gegeven worden.

Een Reiki- of TT-behandeling kan ook als cadeau gekocht worden; leuk om te geven en leuk om te ontvangen!

Ook bestaat de mogelijkheid voor een traject van persoonlijke coaching waarbij energetische behandeling een onderdeel vormt. Lees hierover meer bij Lichter Leven.